Şcoala Biblică Maranata

Ioan PanicanScrisori misionare - Sesiunea de primavara 2006

 

25 februarie 2006

 

Mult iubitii nostri frati,

Har si pace de la Dumnezeu, Tatal nostru, si de la Domnul nostru Isus Hristos.

1. În zilele de 18, 19 si 20 februarie 2006, m-am aflat în mijlocul fratilor din bisericile Domnului aflate în judetul Arad, respectiv, sâmbata seara în Biserica Penticostala din comuna Felnac (slujitor Nicu Moga), duminica dimineata în Biserica Penticostala Golgota din municipiul Arad, cartier Bujac (pastor Moise Ardelean), duminica seara, în orasul Sebis, la Biserica Penticostala Emanuel (slujitor Pop Ioan), luni dimineata, adunare cu tinerii din orasul Sebis, iar luni seara, a doua slujba de evanghelizare în Biserica Emanuel Sebis.

Va transmit salutari si sfinte sarutari din bisericile pe unde au calatorit, prin harul Domnului Isus. Domnul Isus sa binecuvânteze si aceasta lucrare, si orice actiune ce se face cu inima curata.

2. Într-o discutie avuta cu o femeie credincioasa, aceasta mi-a spus la un moment dat:

- "Trebuie sa fim mai îngaduitori cu cei slabi, frate Panican."

- "Asa este, aveti dreptate într-un fel. Dar ce fel de sentimente ati încerca daca ati avea un copil rahitic, care nu s-ar putea tine pe propriile-i picioare, si nu ar putea umbla? Nu-i asa ca ati avea inima sfâsiata de durere? L-ati privi cu dragoste, dar ati face orice efort ca sa-l puneti pe picioare, oricât v-ar costa, si oricât ar trebui sa suferiti dumneavoastra cu copilul. Asa este si în credinta. Domnul Isus a vindecat surzi, orbi, muti, dar si slabanogi (paralitici)."

- "Acum înteleg, a raspuns femeia credincioasa, aveti dreptate."


Asa dar, mult iubiti frati, sa ne îngaduim unii pe altii, cum ne învata Scriptura, sa ne cercetam pe noi însine, daca suntem în credinta, si sa ne întarim mâinile si picioarele slabanogite, în alergarea credintei noastre.

Robul Domnului Isus,

 

Ioan Panican

Ioan PanicanScrisoare misionara Nr. 2

 

Madrid - 4 martie 2006

 

Mult iubitii mei frati,

Prin Harul Domnului Isus, de câteva zile ma gasesc în mijlocul adunarilor din Spania. Este bine sa stiti ca, dupa un plan minunat al Domnului, avem în Spania peste 100 de biserici romane. Unele dintre ele sunt în plina organizare si au nevoie de mult sprijin din partea noastra, fie prin rugaciune, fie prin slujire, fie prin Cuvântul de învatatura si îndrumare.

În ultimele zile am citit iarasi epistolele lui Iacov, Petru, Ioan, Iuda în care am descoperit din nou învataturile înaltatoare, minunate, bogate, viguroase ale Sfintei Scripturi.

Cred ca unii se înseala când afirma ca unele scrieri din Biblie ar fi mai însemnate decât altele. Eu cred cu tarie ca toate cartile Bibliei sunt de însemnatate exceptionala pentru ca sunt inspirate de Duhului Sfânt al lui Dumnezeu, si reprezinta Cuvântul lui Dumnezeu.

Peste circa o saptamâna, prin Harul Domnului Isus, voi reveni, urmând sa ne întâlnim cu bucurie sfânta la Scoala Biblica Maranata, Biserica Dragostei.

Spuneti tuturor în familiile voastre sanatate cu o sarutare sfânta.

Totodata salutati pe sfintii din adunarile în care va gasiti. Har si pace!

Robul Domnului Isus,

 

Ioan Panican

Conditii de participare - Sesiunea de primavara 2006 ] Program - Sesiunea de primavara 2006 ] Scrisori de informare - Sesiunea de primavara 2006 ] Scrisori de multumire - Sesiunea de primavara 2006 ] [ Scrisori misionare - Sesiunea de primavara 2006 ] Marturii - Sesiunea de primavara 2006 ] Articole - Sesiunea de primavara 2006 ] Fotografii - Sesiunea de primavara 2006 ]

Home ] Sus ] Activitate ] Inscrieri ] Arhiva Articole ] Contact ]