Şcoala Biblică Maranata

Nica Precup - Secretar Scoala Biblica MaranataScrisori de multumire - Sesiunea de toamna 2005

Mult iubiti frati,

Prin Harul Domnului Isus, FORUMUL CIVIC CRESTIN a organizat în perioada 12 - 21.09.2005, în localitatea Poiana Marului, judetul Brasov, SCOALA BIBLICA MARANATA.

Poiana Marului este o comuna situata în apropierea orasului Zarnesti, la o distanta de cca. 40 km de Brasov. Este considerata localitatea rurala cu cea mai mare întindere din Europa, casele fiind asezate pe mai multe dealuri, la distante foarte mari unele de altele.

Asezamântul în care s-au desfasurat cursurile scolii este complet izolat de trafic si zgomot, într-un loc linistit si foarte pitoresc.

Proprietarul asezamântului este Prodan Ion, membru al Bisericii Penticostale nr. 1 Brasov.

Cei care au participat la cursurile Scolii Biblice Maranata provin din 7 (sapte) judete.

Conferintele cu tema s-au desfasurat în 7 (sapte) zile:

1. MARTI 13.09.2005
IOAN PANICAN

- Împlinind voia lui Dumnezeu prin tăcere

2. MIERCURI 14.09.2005
LIVIU PETRINA

- Credinţa şi acţiune

3. JOI 15.09.2005
IOAN PANICAN

- Treptele sfinţirii - Partea I

4. VINERI 16.09.2005
VIOREL CANDRIANU

- Rolul şi responsabilitatea bisericii în lucrarea de misiune

5. SÂMBATA 17.09.2005
IOAN BOILA
- Tragedia omului singur fără Dumnezeu
- Dovezi privind Dumnezeirea Mântuitorului Isus Hristos
- Cuvintele rostite de Domnul Isus pe cruce

6. LUNI 19.09.2005
PETRU DUGULESCU

- Ei mi-au programat moartea

7. MARTI 20.09.2005

IOAN PANICAN

- Treptele sfinţirii - Partea a II a


Domnul Isus a fost împreuna cu noi si a binecuvântat în chip minunat întreaga lucrare, lucrare la care ati fost si DUMNEAVOASTRA parte prin inima deschisa si buna pe care ati avut-o pentru aceasta, si prin donatia importanta facuta. Domnul sa va rasplateasca efortul facut pentru noi.

Dorinta noastra a fost sa organizam sub autoritatea si calauzirea DUHULUI SFÂNT o scoala (adunare) dupa modelul Bisericii primare.

Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, legătura frăţească, frângerea pâinii şi în rugăciuni" (Faptele Apostolilor 2:42).

Participantii la Scoala Biblica Maranata au hotarât sa continue lantul rugaciunilor pentru tara si pentru pacea Ierusalimului, în fiecare seara la orele 21.00 . Puteti sa va alaturati si dumneavoastra lantului acestuia de rugaciune si sa-i îndemnati si pe altii la aceasta slujire.

Va multumim si va dorim ca Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze cu pace si cu har.

Brasov, la 08.11.2005

Cu dragoste frateasca,


Nica Precup - Secretar Scoala Biblica MaranataScrisoare de mulţumire Prodan Ion


Domniei sale,

Domnului PRODAN ION


Prin Harul Domnului Isus, FORUMUL CIVIC CREŞTIN, cu acordul dumneavoastră, a organizat în perioada 12 – 21.09.2005, în localitatea Poiana Mărului, judeţul Braşov, ŞCOALA BIBLICĂ MARANATA.


Cei care au participat la cursurile Şcolii Biblice Maranata provin din 7(şapte) judeţe.


Domnul Isus a fost împreună cu noi şi a binecuvântat în chip minunat întreaga lucrare, lucrare la care aţi fost şi DUMNEAVOASTRĂ parte prin inima deschisă şi bună pe care aţi avut-o pentru aceasta şi prin ajutorul substanţial oferit şcolii noastre, prin punerea la dispoziţie a spaţiului locativ în care s-a desfăşurat şcoala; Domnul să vă răsplătească efortul făcut pentru noi.


Dorinţa noastră a fost să organizăm sub autoritatea şi călăuzirea DUHULUI SFÂNT o şcoală (adunare) după modelul Bisericii primare.

Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, legătura frăţească, frângerea pâinii şi în rugăciuni" (Faptele Apostolilor 2:42).

Participanţii la Şcoala Biblică Maranata au hotărât să continue lanţul rugăciunilor pentru ţară şi pentru pacea Ierusalimului, în fiecare seară la orele 21:00 . Puteţi să vă alăturaţi şi dumneavoastră lanţului acestuia de rugăciune şi să-i îndemnaţi şi pe alţii la această slujire.


Vă mulţumim şi vă dorim ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu pace şi cu har.


Cu dragoste frăţească,


Conditii de participare - Sesiunea de toamna 2005 ] Program - Sesiunea de toamna 2005 ] Scrisori de informare - Sesiunea de toamna 2005 ] [ Scrisori de multumire - Sesiunea de toamna 2005 ] Marturii - Sesiunea de toamna 2005 ] Articole - Sesiunea de toamna 2005 ] Fotografii - Sesiunea de toamna 2005 ]

Home ] Sus ] Activitate ] Inscrieri ] Arhiva Articole ] Contact ]