Şcoala Biblică Maranata

Marturii - Sesiunea de toamna 2005

Marturie - Vasile Hoblea - pastor Vatra Dornei

 

Dragi frati in Domnul Isus Hristos,

Dumnezeu mi-a pus pe inima sa vin inaintea Lui cu un timp de POST SI RUGACIUNE de 40 de zile pe care l-am inceput la 1 octombrie si l-am incheiat pe 9 noiembrie. In aceasta perioada am avut parte in fiecare zi de cercetare din partea Lui Dumnezeu si pot marturisi ca in fiecare zi L-am vazut pe Dumnezeu lucrand atat in viata mea cat si in viata fratilor cu care m-am intalnit. Dumnezeu m-a binecuvantat sa fiu in aceasta perioada in Londra ,unde am fost chemat ca sa Ii slujesc pentru un anumit timp. Tot in aceasta perioada, la cererea unor frati m-am deplasat pentru cateva zile in Statele Unite ale Americii. In avion, imediat dupa decolare, am fost indemnat de Dumnezeu cu planul de a incepe in Vatra Dornei un lant de POST SI RUGACIUNE cu toti aceea care vor dori acest lucru.

DE CE LA VATRA DORNEI?
Pentru ca Dumnezeu a binecuvantat Biserica locala cu o cladire care initial a fost dorita de pastorul care a slujit pana in 1990 impreuna cu ceilalti credinciosii cu o CASA DE ODIHNA cu 20 de camere. Probabil acest lucru a fost dorit si pentru ca Vatra Dornei este un oras turistic des vizitat de fratii din tara. Dumnezeu ne-a ajutat ca acest vis sa fie realizat dupa Revolutie si astfel a fost inchinata Dumnului.

Am fost binecuvanatati pentru o perioada de 5 ani de zile cu o Scoala Biblica care a functionat in aceasta cladire cu sprijinul unor frati din SUA. Apoi au urmat 7 ani de zile timp in care cladirea a fost folosita de catre frati lucratori (Pastori, misionari) sa organizeze conferinte, intalniri de tineret si alte misiuni crestine.

Acuma insa Dumnezeu mi-a pus pe inima sa folosim cladirea pentru POST SI RUGACIUNE. Pe 13 noiembrie am adus la cunostinta conducerii bisericii ceea ce Dumnezeu mi-a pus pe inima cu privire la acest plan. A fost o intalnire binecuvantata in timpul careia fratii au declarat ca sunt de acord sa folosim cladirea pentru POST SI RUGACIUNE.

CINE SUNT ACEIA CARE VOR PARTICIPA LA POST SI RUGACIUNE?
Pastori, lucratori din orice Biserica Evanghelica , orice frate si sora care si-a marturisit credinta in Domnul Isus si in apa botezului, familii crestine, tineri si tinere din Romania si diaspora.

Programul zilnic va fi:
- pana cel tarziu la ora 7 dimineata desteptarea
- de la 7 la 8 igiena personala
- de la 8 la 9 rugaciune
- de la 9 la 11 citirea Bibliei si partasie cu oamenii atinsi de Dumnezeu care practica POSTUL SI RUGACIUNEA
- de la 11 la 13 pauza
- de la 13 la 14 rugaciune impreuna
- de la 14 la 15 pauza
- de la 15 la 17 citirea Bibliei si partasie cu oamenii atinsi de Dumnezeu care practica POSTUL SI RUGACIUNEA
de la 17 la 18 masa de seara (unica masa pe zi)
- de la 18 la 20 pauza
- de la 20 la 21 rugaciune impreuna.


Asa cum vedeti in acest program este aceasta rugaciune de 3 ori pe zi asa cum gasim in Cartea Daniel 6:10.

Toti cei care doresc sa participe pot face in limita locurilor disponibile rezervari pentru:

 1, 3, 7, 14, 21, 40 de zile

Incepand cu data de 1 ianuarie 2006 rezervari se pot face la
Email: rezervari@darceilaltinouaundesunt.com
Tel : 0747078902. Contact Hoblea Vasile

Pot participa toti acei care doresc sa organizeze conferinte pastorale sau orice altfel de conferinta cu tema misionara, cu conditia ca cei care vor participa sa stea in zi de jertfa si sa respecte programul de rugaciune. Programul si perioada in care se doreste organizarea conferintelor am vrea sa ne fie anuntat cu 30 de zile inainte.

Mentionam ca masa si cazarea se va face in Numele Domnului Isus, pentru toti participantii.

DE CAND VA INCEPE ACEASTA PERIOADA DE POST SI RUGACIUNE?
1 martie 2006.

CINE SUNT FRATII CARE VOR ADMINISTRA ACEASTA LUCRARE ATAT SPIRITUAL CAT SI MATERIAL?
In momentul cand Dumnezeu mi-a vorbit, am realizat ca si Moise, (Exod 3) ca sunt slab pentru aceasta lucrare, dar Dumnezeu mi-a aratat numele unor frati care vor conlucra la indeplinirea acestui plan de POST SI RUGACIUNE. Voi putea sa va dau numele acestor frati, dupa ce voi primi acceptul lor de a se implica in aceasta lucrare. Mentionam ca bordul de administrare v-a fi format din reprezentanti ai Bisericilor care fac parte din Alianta Evanghelica.

CARE ESTE DENUMIREA ACESTEI MISIUNI?
Denumirea acestei misiuni va purta numele din LUCA 17:17 partea b. "DAR CEILALTI NOUA UNDE SUNT?"

MOTIVE DE RUGACIUNE:
     1. pentru trezirea spirituala a celor care vor participa
     2. pentru pocainta pocaitilor, indiferent de numele confesiunii pe care il purtam.
     3. pentru inflacararea tuturor lucrartorilor care sunt in slujire ( 2 Timotei 1:6)
     4. ca Dumnezeu sa scoata alti lucratori (Mat 9:37-38)
     5. pentru toti romanii din tara si diaspora.
     6. pentru trezirea Bisericilor :
          - pentru unitatea lor reala
          - pentru o sfintenie traita cu adevarat
          - pentru a fi gata sa ne intalnim cu Mirele nostru Domnul Isus Hristos.
          - sa isi respecte menirea de a fi o casa de rugaciune


Multumim lui Dumnezeu pentru cei care vor sustine financiar si vor face posibil ca aceasta lucrare sa aibe loc. Dumnezeu sa ii binecuvinteze si apoi ei la randul lor sa experimenteze binecuvantarea lui Dumnezeu ca si Iosif. Domnul sa fie cu ei, asa cum gasim in Geneza 39:1-5.

Nu in ultimul rand Ii multumim lui Dumnezeu care ne cheama la aceasta lucrare si ne ofera tuturor un timp de pocainta sa ne putem apropia de El, creand posibilitatea ca si altii din jurul nostru sa Il cunoasca pe Domnul.

Cu multa dragoste, al vostru frate slab ca si voi dar care doreste acelasi lucru pe care il doriti si voi... si anume TREZIRE!

Vasile Hoblea

P.S. Daca Dumnezeu va lumineaza si puteti veni in ajutorul acestei lucrari cu lucruri care lipsesc din ceea ce v-am scris, va rugam sa imi scrieti (hoblea_vasile@yahoo.com). Tot ceea ce veti scrie este foarte bine venit.

Conditii de participare - Sesiunea de toamna 2005 ] Program - Sesiunea de toamna 2005 ] Scrisori de informare - Sesiunea de toamna 2005 ] Scrisori de multumire - Sesiunea de toamna 2005 ] [ Marturii - Sesiunea de toamna 2005 ] Articole - Sesiunea de toamna 2005 ] Fotografii - Sesiunea de toamna 2005 ]

Home ] Sus ] Activitate ] Inscrieri ] Arhiva Articole ] Contact ]