Şcoala Biblică Maranata

Ioan PanicanScrisori misionare - Sesiunea de iarna 2006

 

De dragul Domnului

 

3 martie 2007 - Spania

 

Mult iubiţii mei fraţi,

 

Prin mila Domnului, sunt două săptămâni de când mă aflu în mijlocul fraţilor din Spania. În aceste 14 zile au fost 15 slujbe în 10 localităţi. Nu este meritul nostru, ci numai Harul Domnului.

 

Am fost bucuros să întâlnesc un credincios într-o adunare care citise despre aşa zisa convertire a pastorului Wurmbrand pe patul de moarte, şi care mi-a cerut lămuriri cu privire la lucrul acesta. Sunt mulţi oameni bine informaţi cu privire la ce se întâmplă în jurul lor, şi lucrul acesta este o încurajare pentru noi toţi. Am răspuns în smerenie şi potrivit cu adevărul la chestiunea ridicată.

 

Am fost iarăşi fericit să întâlnesc pe un altul, care socotea unele din descoperirile prezentate în cartea "Ultima bătălie", ca fiind exagerate. I-am mulţumit şi i-am făgăduit să recitesc cu atenţie cartea. Am descoperit că are oarecum dreptate, dacă citeşti în graba şi superficial această carte. Altfel, cartea aceasta împreună cu cea de-a doua parte, intitulată "Chemarea", are o valoare excepţională pentru vremurile de acum. Mesajul principal este acesta: viaţa credinţei înseamnă să trăieşti slujind de dragul adevărului, al neprihănirii şi al semenilor, adică de dragul Domnului Isus, jertfindu-te cu bucuria care vine de Sus, de la Duhul Sfânt.

 

L-am sunat pe acest credincios, i-am mulţumit pentru observaţiile făcute, i-am mulţumit pentru folosul minunat pe care îl am în urma recitirii cărţilor. Mi-a făgăduit că le va reciti şi Dumnealui cu încă mai mare atenţie.

 

Sfatul acesta îl am din partea Domnului şi pentru Dumneavoastră, mult iubiţii mei fraţi. Vă reamintesc şi prin intermediul acestei epistole că sesiunea de primăvară a Şcolii Maranata se va desfăşura, de va voii Domnul, între 19-24 Martie, la Casa Elim, Zărneşti, iar slujba de aducere aminte a înaintaşilor noştri în credinţă, în 24 Martie la Biserica Evanghelică din Braşov, str. Prundului. Să ne rugăm stăruitor Domnului pentru aceste lucrări.

 

Rugaţi-vă şi pentru mine, ca Domnul Isus să se îndure şi de mine, şi să reverse din belşug Har peste lucrarea la care sunt chemat.

 

Sfântă sărutare celor din familie, şi celor din Casa Domnului. Har şi pace!

 

Robul Domnului Isus,

 

Ioan Panican

Conditii de participare - Sesiunea de iarna 2006 ] Program - Sesiunea de iarna 2006 ] Scrisori de informare - Sesiunea de iarna 2006 ] Scrisori de multumire - Sesiunea de iarna 2006 ] [ Scrisori misionare - Sesiunea de iarna 2006 ] Articole - Sesiunea de iarna 2006 ] Fotografii - Sesiunea de iarna 2006 ]

Home ] Sus ] Activitate ] Inscrieri ] Arhiva Articole ] Contact ]