Şcoala Biblică Maranata

Ioan PanicanScrisori de informare - Sesiunea de toamna 2006

Scrisoare de informare Nr. 1

 

septembrie 2006

 

Mult iubiţii mei fraţi,

 

Prin Harul Domnului Isus a început cel de-al II-lea an de activitate al Şcolii Biblice Maranata – Biserica Dragostei.


Prima sesiune, sesiunea de toamnă 2006, s-a desfăşurat în localitatea Straja, judeţul Suceava, la graniţa de nord cu Ucraina, în perioada 25 – 30 septembrie 2006.


Proprietarul aşezământului în care s-au desfăşurat lucrările Scolii este preaiubitul nostru frate şi coleg Gheorghe Juravle, originar din această localitate. La îndemnul minunat al soţiei sale, fratele Juravle a pus la dispoziţia şcolii acest edificiu în Numele Domnului Isus. Acest aşezământ poate găzdui în condiţii foarte bune circa 25 de persoane. Locaţia este de un pitoresc rar, specific Bucovinei.


Mulţumim din toată inima Domnului Isus şi familiei Juravle pentru harul acesta.


Un aport important la buna desfăşurare a lucrurilor, l-a avut şi preaiubitul frate Ioan Albu, membru în aceeaşi biserică cu fratele Gigi Juravle, în Bacău.


În două seri am participat cu toţi cei prezenţi la şcoală la serviciile divine organizate de către Biserica Penticostală din localitatea Straja, o biserică cu circa 400 de membrii.


Au fost următoarele conferinţe cu temă:


     Marţi: IOAN PANICAN

          – Mântuirea prin Cuvânt (Ioan 2: 1-12)

 

     Miercuri: I. PANICAN

          – Mântuirea prin credinţă (Ioan 4: 43-54)

 

     Joi: IOAN PANICAN

          – Mântuirea prin Har (Ioan 5: 1-16)

 

     Vineri: IOAN MIHALAŞ

          – Din popas în popas (Articol - Mărturie)

 

     Sâmbătă: I. PANICAN

          – Adevărata cunoaştere, nici un pas înapoi

 

Ne cerem iertare că nu am înştiinţat întreaga frăţietate în legătură cu această întâlnire, deoarece, aşa cum s-a înţeles, numărul locurilor a fost limitat.


Următoarea întâlnire este programată în perioada 26 – 30 decembrie 2006, la Casa ELIM, localitatea Zărneşti, judeţul Braşov.


Înscrierea pentru această nouă întâlnire, sesiunea de iarnă, se face până la data de 30 noiembrie 2006. Vă rugăm să luaţi în serios lucrul acesta şi să răspundeţi cât mai curând cu putinţă, după ce vă veţi ruga şi veti primi călăuzirea Domnului.


Vă îmbrăţişez cu dragoste pe dumneavoastră şi pe cei din familiile dumneavoastră.


Robul Domnului Isus,


Ioan Panican


P.S.1 Credem că acţiunea din data de 1 octombrie 2006 – ziua internaţională de rugăciune pentru pacea Ierusalimului, s-a desfăşurat în condiţii bune şi rămâne binecuvântată de către Dumnezeu, Tatăl nostru Cel ceresc.


P.S.2 S-a încheiat cu bine şi proiectul TVR – Mari Români, unde pastorul Richard Wurmbrand a fost aşezat pe un foarte important loc cinci. Mulţumim tuturor celor care au sprijinit această lucrare importantă prin post şi rugăciune.

Mulţumim Domnului, înainte de toate, pentru biruinţă.